Ter­ve­tu­loa He­vos­tal­li Pa­radík­sen sivuille!

Olemme hevosavusteiseen toimintaan erikoistunut pihattotalli Tuusulan Jäniksenlinnassa. Tallimme on maaseudun rauhassa, mutta silti 10-30min päästä lähikaupunkeja.  Tallimme ei ole perinteinen hevostalli, vaan ihmisten hyvinvointiin ja sosiaaliseen kuntoutukseen painottuva "terapiatalli". 

Toimintaamme ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys, joka näkyy mm. yhteisöllisyytenä, dialogisena kohtaamisena, toiminnallisuutena ja elämyksellisyytenä.  Toiminnan perustana on hevosten ja ihmisten hyvinvointi. Tavoitteena on luoda hevoselle mahdollisuuksia toteuttaa lajityypillistä elämää. Tiloissa on pyritty huomioimaan niin hevosten kun ihmisten hyvinvointi ja viihtyvyys. Talli on valmistunut 2018 ja sitä kehitetään koko ajan. 

Tallissa asustaa hevosten lisäksi lampaita, aaseja, kissoja ja koiria.


Hevostalli Paradis tarjoaa toimivan talliympäristön hevosavusteiseen toimintaan. Ohjaajat ovat koulutuettuja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajia, joilla on vankka sosiaalialan pohjakoulutus ja työkokemus. Tallia suunniteltaessa on huomioitu hevosen hyvinvoinnin lisäksi sen sopivuus yhteisölliseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja ryhmätoimintaan. Tallin ympärillä on metsää ja kivoja maastoja. Tallin pihassa on ratsastuskenttä sekä pyöröaitaus. Pihaton lisäksi tallissa on kaksi hoitokarsinaa, joten hevoset voi hoitaa sisä- tai ulkotiloissa. Tallissa on myös lämmin tallitupa keittiövarusteilla sekä varustehuone hevosten tarvikkeille. 

Tarhoja on useampi ja kesällä hevoset pääsevät laitumelle sekä "metsätarhaan". Tallin pihalta lähtee luontopolku jossa myös nuotiopaikka. Hevosten –ja ihmisten hyvinvointia lisää heinäautomaatti, joka takaa hevosille ympärivuorokautisen syön­ti­mah­dol­li­suu­den. Hevoset ovat meille rakkaita ystäviä ja  työkavereita.

So­si­aa­li­pe­da­go­gi­sel­la tallilla toimiessa kaiken perusta on turvallisuus, joka mahdollistuu aidon kohtaamisen kautta. Uskomme, että turvallisen ilmapiirin  jälkeen voidaan yhdessä rakentaa yhteisöä, jossa yhteisen tekemisen kautta vahvistetaan mm. omatoimisuutta, koetaan onnistumisen kokemuksia sekä 

elämyksiä eläinten kanssa. 1629737699369_IMG_5404.jpg-me

Sosiaali
pe­da­go­gi­nen he­vos­toi­min­ta

unsplash-jew6MVctR4o-me

He­vo­sa­vus­tei
nen nepsy valmennus

unsplash-TzCCnPP3v3E-me

Am­ma­til­li­nen tu­ki­hen­ki­lö
toiminta

1629658308491_IMG_0609.jpg-me

He­vos­tal­lin muu toiminta

Pa­radík­sen eläi­nys­tä­viä

FB_20160605_17_28_25_Saved_Picture(1).jpg-me

Glaesir islanninhevosruuna

Glaesir on ensimmäinen oma Islanninhevosemme. Tämä islanninhevosruuna on laumamme johtaja. 

Glaesir on kiltti herrasmies, joka rakastaa lapsia.   

72471754_450657718930647_4267127309397393408_o.jpg-me

 Alma poni

Alma on viisas Mountain welsh tamma.  Alwin ponin äiti. Hän on mukava kärryponi sekä mahti maastakäsittely tehtävissä. 

So­si­aa­li­nen media

Yh­teys­tie­dot

Hevostallin pitäjä:

Eila Yli-Piipari 

puh. 0408274289

eila@hevostalliparadis.fi


Hevosavusteinen toiminta:

Jenni Kanerva

 puh. 0407004489

jenni@hevostalliparadis.fi

Linkit

www.hevostoiminta.net

www.neu­rop­sy­kiat­ri­set­val­men­ta­jat.fi

www.horsehaytec.fi


He­vos­tal­li Paradis

Paratiisikuja 35

04390 JÄNIKSENLINNA

© Kaikki oikeudet pidätetään.